Πώς να τιμολογήσετε ένα παζάρι χωρίς να φοβίσετε τους πελάτες

0 0
Read Time:2 Minute, 32 Second

Βρίσκοντας ειρήνη στο να καθαρίζετε τη ζωή σας, έχετε συνειδητοποιήσει ότι δεν χρειάζεστε πλέον μια συλλογή από 20 πουκάμισα που παρέμειναν ανέγγιχτα για δέκα χρόνια. Είναι ίσως καιρός να αποχωριστείτε το αφημένο αθλητικό εξοπλισμό του παιδιού σας. Έχετε αποφασίσει να διοργανώσετε μια γκαράζ πώληση, αλλά αναρωτιέστε πώς να ορίσετε τις σωστές τιμές για να βγάλετε χρήματα χωρίς να αποθαρρύνετε τους πιθανούς αγοραστές. Διαβάστε παρακάτω για μερικές χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την τιμολόγηση των αντικειμένων σας σε μια γκαράζ πώληση.

Οργανώστε το Γκαράζ σας: Για να δημιουργήσετε θετική εντύπωση στους πελάτες, είναι ουσιώδες να παρουσιάσετε τα αντικείμενά σας οργανωμένα και χωρίς αχρησιμοποίητα πράγματα. Ακολουθήστε έναν σταδιακό οδηγό για να καθαρίσετε αποτελεσματικά το γκαράζ σας. Αυτό βελτιώνει την εμπειρία αγορών για τους πελάτες και σας κάνει να νιώθετε καλά για τη διαδικασία.

Δημιουργήστε μια ελκυστική οπτική παρουσία χρησιμοποιώντας τραπέζια και ράφια για τα ρούχα. Δανειστείτε από γείτονες ή σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενοικίασης από σχολεία ή κέντρα εκδηλώσεων αν χρειάζεστε επιπλέον τραπέζια.

Σκεφτείτε τις Τοπικές Τιμές: Είναι ουσιώδες να τιμολογήσετε τα αντικείμενά σας σε λογική τιμή σε σύγκριση με την τοπική αγορά. Η υπερτιμολόγηση μπορεί να αποθαρρύνει τους αγοραστές, ενώ η υποτιμολόγηση μπορεί να οδηγήσει σε αναχαιτίσεις ευκαιριών για κέρδος. Μια πολύτιμη συμβουλή για τιμολόγηση σε γκαράζ πώληση είναι να ερευνήσετε τις τοπικές διαφημίσεις και να επισκεφθείτε κοντινές γκαράζ πωλήσεις τα Σαββατοκύριακα για να αξιολογήσετε τις τυπικές τιμές για αντικείμενα όπως ρούχα, βιβλία και παιχνίδια.

Επιπλέον, η επίσκεψη σε τοπικά καταστήματα ανακύκλωσης μπορεί να παρέχει εισαγωγικά σχετικά με τις τιμές επαναπώλησης στην περιοχή σας. Ένα καλό κριτήριο είναι να ακολουθήσετε τον κανόνα του 10%: τιμολογήστε τα αντικείμενά σας περίπου στο 10% της νέας αξίας τους. Εάν ορισμένα πράγματα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μπορείτε να τα τιμολογήσετε έως και το 25% της αρχικής τους αξίας.

Ετικετοποιήστε τις Τιμές: Ένα συνηθισμένο λάθος σε γκαράζ πωλήσεις είναι η απουσία ετικετών με τιμές στα αντικείμενα, που μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και να αποθαρρύνει πιθανούς αγοραστές. Τιμολογήστε κάθε αντικείμενο ξεχωριστά. Εάν έχετε βιβλία ή CD με την ίδια τιμή, τοποθετήστε τα σε ένα κιβώτιο με ξεκάθαρη ετικέτα. Χρησιμοποιήστε τιμές που τελειώνουν σε 5 ή 10 για να διευκολύνετε τις συναλλαγές σας και τους πελάτες σας.

Δημιουργήστε ετικέτες τιμών χρησιμοποιώντας νέον αυτοκόλλητα ή κολλητική ταινία. Ενώ η ατομική τιμολόγηση των αντικειμένων μπορεί να φαίνεται χρονοβόρα, θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο στο μέλλον.

Να είστε Ευέλικτοι: Θυμηθείτε ότι ο στόχος είναι να πουλήσετε όσα περισσότερα αντικείμενα γίνεται για να βγάλετε χρήματα, ειδικά αν προτίθεστε να δωρίσετε ό,τι δεν πουληθεί. Είστε πρόθυμοι να διαπραγματευτείτε τιμές με τους πιθανούς αγοραστές. Εάν ανησυχείτε για το πώς να διαπραγματευτείτε για συγκεκριμένα αντικείμενα, ετικετοποιήστε τα ως “ακαλλιέργητα” για να υποδείξετε ότι η τιμή δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Είναι καλύτερο να πουλήσετε ένα αντικείμενο σε μια χαμηλότερη τιμή παρά να μην το πουλήσετε καθόλου.

Πουλήστε και Απολαύστε: Τώρα που έχετε αυτές τις συμβουλές για τιμολόγηση στις γκαράζ πωλήσεις, σχεδιάστε την πώλησή σας για μια ώρα που προσελκύει τη μεγαλύτερη κίνηση. Διασκεδάστε αλληλεπιδρώντας με νέα άτομα που γνωρίζετε κατά τη διάρκεια της πώλησης και απολαύστε την ικανοποίηση της απεξάρτησης από τον χώρο σας!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Comment