Εδώ είναι μερικές βασικές οδηγίες για τον υπολογισμό της μισθοδοσίας για μια μικρή επιχείρηση

0 0
Read Time:2 Minute, 51 Second

Συγχαρητήρια που επιτέλους έφερες στη ζωή την συναρπαστική ιδέα για τη μικρή σου επιχείρηση! Ωστόσο, όπως πιθανόν γνωρίζεις, θα αισθανθείς ότι όλα είναι φυσικά όταν οι οικονομικοί λογαριασμοί είναι εντελώς τακτοποιημένοι. Λοιπόν, πώς πρέπει να αντιμετωπίσεις την αμοιβή της ομάδας σου;

Η μάθηση του πώς να διαχειριστείς την μισθοδοσία για μια μικρή επιχείρηση μπορεί να είναι πολύπλοκη, αλλά θα το αναλύσουμε για σένα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ξεκινήσετε τη διαδικασία της μισθοδοσίας σας.

Πώς να Διαχειριστείτε τη Μισθοδοσία για μια Μικρή Επιχείρηση: Τα Θεμέλια Πριν αναλάβετε τη μισθοδοσία, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για έναν αριθμό επιχειρηματικής ταυτότητας (EIN). Έπειτα, είναι ουσιώδες να ερευνήσετε τους κανονισμούς στην πολιτεία σας για να κατανοήσετε όλες τις φορολογικές και απασχόλησης απαιτήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε.

Αν οι υπάλληλοί σας εργάζονται σε διαφορετική πολιτεία, μπορεί να γίνει πιο πολύπλοκο, καθώς οι φορολογικοί κανονισμοί διαφέρουν συχνά από πολιτεία σε πολιτεία. Ορισμένες γειτονικές πολιτείες έχουν συμφωνίες φορολογίας για να αποφεύγονται συγκρούσεις.

Αφαίρεση και Εξοδα: Μπορείτε να καθορίσετε ένα βασικό ποσό πληρωμής με βάση τον μισθό ή τον ανά ώρα ρυθμό του εργαζομένου. Ωστόσο, το ποσό που πληρώνετε στον εργαζόμενό σας θα είναι ελαφρώς μικρότερο, διότι πρέπει να λάβετε υπόψη διάφορες αφαιρέσεις και φόρους.

Πρώτα, πρέπει να αφαιρέσετε προφορολογικές αφαιρέσεις από τη μισθοδοσία της μικρής σας επιχείρησης. Παραδείγματα τέτοιων αφαιρέσεων περιλαμβάνουν πληρωμές ασφαλίσεων και συνεισφορές σε σχέδια συνταξιοδότησης.

Στη συνέχεια, είναι ώρα να αντιμετωπίσετε τους φόρους! Οι φορμές φεντεράλ περιλαμβάνουν τόσο τους φόρους μισθοδοσίας FICA όσο και τους φεντεράλ φόρους εισοδήματος. Μην ξεχάσετε να υπολογίσετε και τους φόρους της πολιτείας.

Οι φόροι είναι συχνά το πιο περίπλοκο μέρος και μπορούν να δυσκολέψουν την μισθοδοσία για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο. Αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να εξερευνήσετε ορισμένες λύσεις για τη μισθοδοσία που είναι διαθέσιμες εδώ!

Συνδικαλιστικές Εισφορές: Εάν οι υπάλληλοί σας είναι μέλη κάποιου συνδικάτου, πρέπει να αφαιρέσετε οποιεσδήποτε συνδικαλιστικές εισφορές από το τελικό ποσό πληρωμής κατά την επεξεργασία της μισθοδοσίας. Θυμηθείτε ότι αυτές είναι αφαιρέσεις μετά την φορολογία, που διαφέρουν από αυτές που συζητήσαμε προηγουμένως.

Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε τα πάντα οργανωμένα και υπολογίζετε τις συνδικαλιστικές εισφορές μετά την αφαίρεση του ποσού των φόρων. Διαφορετικά, μπορείτε να κάνετε υπερβολική αφαίρεση.

Οι Τελικές Προσαρμογές: Προτού φτάσετε στο τελικό ποσό πληρωμής, υπολογίστε οποιεσδήποτε κρατήσεις μισθού. Αυτές είναι παρόμοιες με άλλες αφαιρέσεις μετά τη φορολογία, αλλά τις επιβάλλει η κυβέρνηση.

Οι άνθρωποι μπορεί να αντιμετωπίζουν κρατήσεις μισθού εάν υστερούν στις πληρωμές παιδικής στήριξης ή οφειλόμενων πιστωτικών υποχρεώσεων. Αυτές τις κρατήσεις θα πρέπει να κρατάτε από τον μισθό σας. Η κατάλληλη κυβερνητική αρχή θα σας καθοδηγήσει σχετικά με το πού να αποστείλετε τα ποσά που κρατήσατε.

Πληρωμή των Υπαλλήλων: Αφού έχετε το τελικό ποσό για να πληρώσετε τους υπαλλήλους σας, είστε σχεδόν έτοιμοι για την ημέρα πληρωμής! Εάν προτίθεστε να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικές πληρωμές αντί για τα παραδοσιακά ταχυδρομεία ή από κοντά, πρέπει να λάβετε πρώτα την άδεια από τους εργαζόμενους· αυτή πρέπει να είναι μια διαδικασία opt-in.

Για πλήρη διαφάνεια, συμπεριλάβετε έναν αποδεικτικό μισθού μαζί με την πληρωμή. Αυτό θα αναλύει ακριβώς πόσα αφαιρέσατε σε κάθε στάδιο.

Δοκιμάστε το τώρα που έχετε μάθει πώς να διαχειριστείτε την μισθοδοσία για μια μικρή επιχείρηση, και είστε στον καλύτερο δρόμο για να διοικήσετε μια επιτυχημένη ομάδα. Αν οι υπάλληλοί σας αισθάνονται ότι ξέρετε τι κάνετε, αυτό μπορεί να αυξήσει την εμπιστοσύνη στον χώρο εργασίας. Και αν ποτέ γίνει πολύπλοκο, μπορείτε πάντα να προσλάβετε κάποιον για βοήθεια.

Παρακαλώ εξερευνήστε τον υπόλοιπο ιστότοπό μας για περισσότερες χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της λειτουργίας των πραγμάτων ομαλά!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Comment